ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΥΛΙΚΟ (κείμενο-φωτογραφίες) ΣΤΟ EMAIL geKolliasVarnavas@gmail.com

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Εργαστήριο ανακύκλωσης δημιούργησε η Λαογραφική εταιρεία Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα την Παρασκευή 20 Ιουλίου στην παραλία Βαρνάβα κατασκευάζοντας από ανακυκλωμένα υλικά κάδους απορριμμάτων. 
Η δράση που εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» ΠΟΥ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤ του Υπουργείου εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης, είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες δίνοντάς τους ιδέες για την δημιουργία κάδων απορριμμάτων από πλαστικά μπουκάλια νερού και αναψυκτικών. 
Στο ολοήμερο αυτό κάλεσμα ανταποκρίθηκαν παίρνοντας μέρος λουόμενοι πολίτες και παιδιά που εκπαιδεύτηκαν στην συγκεκριμένη κατασκευή. Οι κάδοι καθώς και σακούλες απορριμμάτων που πρόσφερε ο δήμος Μαραθώνα δόθηκαν σε επιχειρήσεις της παραλίας Βαρνάβα. 
Η συγκεκριμένη δράση θα συνεχιστεί ώστε σε κάθε γωνιά των παραλιών του δήμου Μαραθώνα  να υπάρχει κάδος απορριμμάτων από διαφορετικά υλικά προωθώντας την σημασία  της  ανακύκλωσης. 
Οι προτάσεις και ιδέες της ανακύκλωσης συζητήθηκαν τις ημέρες που πέρασαν από την Λαογραφική εταιρεία Βαρνάβα και σε δύο παιδικούς σταθμούς   του δήμου Μαραθώνα (πολυτέκνων και Ν. Μάκρης) στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα λέμε όλα..θετικά και αρνητικά!