ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΥΛΙΚΟ (κείμενο-φωτογραφίες) ΣΤΟ EMAIL geKolliasVarnavas@gmail.com

"Ο Α.Ο. ΒΑΡΝΑΒΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ"

Μια συγκινητική εκδήλωση, με τίτλο "Ο Α.Ο. ΒΑΡΝΑΒΑ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ" πραγματοποιήθηκε την Πρωτομαγιά στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Βαρνάβα. Η νέα Διοίκηση του Ομίλου αποφάσισε να τιμήσει ανθρώπους που με την δράση τους στήριξαν για πολλά χρόνια την λειτουργία της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του χωριού. Και μάλιστα σε εποχές που τα πράγματα ήσνα πολύ δύσκολα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και δύο θρυλικοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Ο ΤΑΚΗΣ ΛΟΥΚΑΝΙΔΗΣ και ο ΤΑΣΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ, τους οποίους ο Α.Ο. Βαρνάβα τίμησε για την προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρό και για το ΗΘΟΣ και την ΣΥΝΕΠΕΙΑ τους.
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας κ. ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. ΜΗΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ο Πρόεδρος της ΛΕΣΧΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ κ. ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ από τις κ. ΒΙΔΑΛΗ ΕΛΕΑΝΑ & ΚΟΛΛΙΑ ΜΑΡΙΑ. Δυστυχώς δεν παρεβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας, οι υπόλοιποι Κοινοτικοί Σύμβουλοι, και εκπρόσωποι του ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ, αν και προσκλήθηκαν.
Πρίν τις απονομές διεξήχθη ποδοσφαρικός αγώνας ανάμεσα στον Α.Ο. ΒΑΡΝΑΒΑ και τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ. Για την ισορία το σκορ του αγώνα ήταν 4 -3.
Στον χώρο της εκδήλωσης συναντήθηκαν όλες οι γενιές. Έβλεπες από μικρά παιδάκια, μέχρι παπούδες με άσπρα μαλλιά.
Η συγκίνηση, όμως, ήταν μεγάλη όταν τιμήθηκαν συμπολίτες μας που πριν πολλά χρόνια έπαιξαν μπάλα, ασχολήθηκαν σαν παράγοντες με την Ομάδα, συμπαραστάθηκαν στην Ομάδα. Ήσαν οι άνθρωποι με ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
Οι συμπολίτες μας που τιμήθηκαν ήσαν οι:
1. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΟΔΩΡΟΣ
2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
3. ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
4. ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Γ.
5. ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠ.
6. ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
7. ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ Δ.
8. ΠΕΠΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ Δ.
9. ΠΕΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣ Δ.
10. ΣΚΑΡΠΑΘΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Περισσότερα στο blog του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα λέμε όλα..θετικά και αρνητικά!