ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΥΛΙΚΟ (κείμενο-φωτογραφίες) ΣΤΟ EMAIL geKolliasVarnavas@gmail.com

"ΜΗΔΕΙΑ" του ΜΠΟΣΤ στην ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ

Στην Παραλία Βαρνάβα, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2001 με τίτλο "της θάλασσας τα κύματα", που πραγματοποιούνται από τον Σύλλογο Γυναικών Βαρνάβα, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Βαρνάβα και το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα, με μια καταπληκτική παράσταση.
Πρόκειται για την ΜΗΔΕΙΑ του ΜΠΟΣΤ που έπαιξε το Δημοτικό Θέατρο Ιλίου. Μια παράσταση που μπορεί να θεωρείται "ερασιτεχνική", αλλά δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από οποιαδήποτε επαγγελματική  δουλειά. Τόσο σε επίπεδο οργάνωσης, όσο και ερμηνείας.
Δίπλα στα κύματα της θάλασσας του Ευβοϊκού, σε μια θαυμάσια βραδιά με ολόγιομο φεγγάρι, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Βαρνάβα απόλαυσαν μια αξιόλογη ερμηνεία, ενός αξιόλογου έργου.
Η εκδήλωση άρχισε με ομιλία της Μαρίας Κόλλια Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Βαρνάβα, η οποία τόνισε ότι, με αυτήν την εκδήλωση, επιχειρείται η επανασύνδεση του νήματος με τις παλαιότερες εκδηλώσεις του Συλλόγου στον ίδιο χώρο και στόχος είναι η συνέχιση και διεύρυνση τα επόμενα χρόνια.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα Παναγιώτης Τσιμίνης, είπε ότι η Τοπική Κοινότητα θα συνεχίσει τις πολιτιστικές δράσεις, μαζί με όλες τις άλλες δράσεις για την βελτίωση της ποιότητα της ζωής των κατοίκων
Τον Δήμαρχο Μαραθώνα εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα Γιώργος Λέπουρας, ο οποίος κλείνοντας την βραδιά ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και την προσοχή με την οποία παρακολούθησε την θεατρική παράσταση.
Παρόντες ήσαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα Πέτρος Στάμου, ο Τοπικός Σύμβουλος Βαρνάβα Σπύρος Μακρυνώρης, ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα Γιώργος Κόλλιας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου και της Λαογραφικής Εταιρίας Βαρνάβα, εκπρόσωπος του Κέντρου Νεότητας Γραμμάτων και Τεχνών Βαρνάβα και ο ζωγράφος Δημήτρης Βαρβαρέσος.
Χορηγός το κέντρο "ΑΙΟΛΟΣ" που προσέφερε δωρεάν το γεύμα των καλλιτεχνών και των τεχνικών του Δημοτικού Θεάτρου Ιλίου
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα λέμε όλα..θετικά και αρνητικά!