ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΥΛΙΚΟ (κείμενο-φωτογραφίες) ΣΤΟ EMAIL geKolliasVarnavas@gmail.com

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ


ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Τα μέλη και οι φίλοι του Μουσείου, έδωσαν το δικό τους μάθημα περιβαλλοντικής ευαισθησίας και συνείδησης. Παιδιά και γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με ενθουσιασμό στο κάλεσμα και προχώρησαν στον εθελοντικό καθαρισμό των ακτών μας, καθαρίζοντας την παραλία Βαρνάβα. 
Τα παιδιά καθάρισαν την δική τους παραλία, την παραλία όπου το καλοκαίρι απολαμβάνουν τα μπάνια τους και έστειλαν με την πράξη τους μήνυμα εθελοντισμού και περιβαλλοντικής ελπίδας. Οι παραλίες, τα δάση, το περιβάλλον είναι δικά μας πολύτιμα αγαθά, γι’ αυτό τα φροντίζουμε και τα προστατεύουμε. 
Συγχαίρουμε όλους όσους συμμετείχαν στους καθαρισμούς. Μετατρέπουμε την εμπειρία μας σε στάση ζωής και προσπαθούμε καθημερινά για καθαρές παραλίες, για καθαρό φυσικό περιβάλλον. 
Η πεντακάθαρη παραλία της τοπικής κοινότητας Βαρνάβα του Δήμου Μαραθώνα, σας περιμένει να την γνωρίσετε και να την απολαύσετε. 
Καλό καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα λέμε όλα..θετικά και αρνητικά!