ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΥΛΙΚΟ (κείμενο-φωτογραφίες) ΣΤΟ EMAIL geKolliasVarnavas@gmail.com

ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ

Το Σάββατο 19 Φλεβάρη 2011 ο πάντα δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Βαρνάβα, πραγματοποίησε την ετήσια Χοροεσπερίδα του στην Κοσμική ταβέρνα "Βέργος" στην Σταμάτα.
Σε έναν πραγματικά όμορφο χώρο, με καλή μουσική, πολλοί πολίτες του Βαρνάβα, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών Βαρνάβα, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την δράση του.
Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους διακρίναμε την Αντιδήμαρχο Μαραθώνα κ. Ματίνα Μυλωνά, τους Δημοτικό Συμβούλους κ. Νίκο Χρυσίνα και Νίκο Στεφανίδη, τον πρώην Πρόεδρο του Βαρνάβα Γιώργο Κόλλια, τον Δημοτικό Σύμβουλό Ωρωπού κ. Δημήτρη Βελτανιώτη, αντιπροσωπείες από το ΚΑΠΗ Βαρνάβα και τους Συλλόγους Γυναικών Μαραθώνα, Γραμματικού, Πολυδενδρίου, Κρυονερίου και Αγ. Στεφάνου.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λίλη Στεφανίδη, στην ομιλία της αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου και τόνισε την αναγκαιότητα στήριξής του, σ΄ αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία, προκειμένου να συνεχίσει να παράγει κοινωνικό έργο, όπως τόσα χρόνια τώρα.
Η Αντιδήμαρχος Μαραθώνα κ. Ματίνα Μυλωνά, στον χαιρετισμό της, δεσμεύθηκε ότι ο Σύλλογος Γυναικών Βαρνάβα, όπως και οι άλλοι Φορείς του Δήμου θα στηριχθούν από την Δημοτική Αρχή,.
Η βραδιά έκλεισε με γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα λέμε όλα..θετικά και αρνητικά!