ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΥΛΙΚΟ (κείμενο-φωτογραφίες) ΣΤΟ EMAIL geKolliasVarnavas@gmail.com

"ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ" ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

Μια εποχή στην τοπική Αυτοδιοίκηση τελειώνει και μια καινούργια αρχίζει. Σ’ αυτό το πλαίσιο το Κέντρο Νεότητας Γραμμάτων και Τεχνών της Κοινότητας Βαρνάβα και με αφορμή την πρόσφατη παραχώρηση από το Κοινοτικό Συμβούλιο του κτιρίου που βρίσκεται κάτω από τον νεόδμητο Παιδικό Σταθμό και του περιβάλλοντα χώρου, πραγματοποιεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010, εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η «ανακεφαλαίωση» του έργου του Κέντρου Νεότητας Γραμμάτων και Τεχνών της Κοινότητας Βαρνάβα, και ο σχεδιασμός ενός μελλοντικού πλάνου, με βάση την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης. Γνώμονας πάντα είναι οι ανάγκες των κατοίκων του Βαρνάβα και κυρίως των νέων σε ηλικία, που διψούν για δημιουργικές δραστηριότητες, στον τόπο που κατοικούν.
Το Κέντρο Νεότητας Γραμμάτων και Τεχνών της Κοινότητας Βαρνάβα, καλεί όλους να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Η παρουσία δε, όσων υπηρέτησαν το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,θα μας δώσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά.


Η εκδήλωση πλαισιώνεται με ζωντανή μουσική, το χορευτικό τμήμα παραδοσιακών χορών, του ΚΝΓ&amΤ , μπουφέ και κρασί. Ώρα προσέλευσης: 12:00 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα λέμε όλα..θετικά και αρνητικά!